Evergem rolt de rode loper uit!

Op 23 september 2015, over deze onderwerpen: Activiteiten, Evenementen

Op 26 september organiseert N-VA schepen Kathleen Depoorter als schepen van lokale economie de winkelfietstocht Evergem Winkelt.

Om 9 u starten de burgemeester en schepenen aan een fietstocht langs de winkels in onze gemeente. Het gemeentebestuur organiseert deze actie samen met de provincie Oost-Vlaanderen en de Unizo-afdelingen van Evergem en Sleidinge .

De ganse zaterdag, trouwens ook de dag van de klant, kan er gefietst worden en deelgenomen worden aan de etalagewedstrijd . In alle deelnemende zaken zijn er stempels te bekomen die op het slotevenement aan het kasteel van Wippelgem om te ruilen zijn in een gratis consumptie aangeboden door het gemeentebestuur.

 

Deze actie heeft tot doel ons allen aan te zetten om te shoppen in eigen gemeente. Geen files, geen parkeerproblemen maar gezellig van de ene deelgemeente naar de andere per fiets. Zaterdag ontdekken we samen hoe rijk onze gemeente is aan winkels en merken.

N-VA hoopt op een grote opkomst .. Spring op de fiets vanaf 9u en rep je naar de dichtstbijzijnde bibliotheek. De bibliotheken van Evergem , Ertvelde en Sleidinge doen dienst als startplaats tussen 9 en 15u. Daar zullen ook de goodiebags, de fietsroute en wat gadgets uitgedeeld worden.

Vanaf 17u maken we er een feest van met muziek en drank-en eetkraampjes om te klinken op een hopelijk ontspannende zaterdagshopping!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is