Rob Trenson voorzitter van N-VA Evergem

Op 23 juni 2011

 

Het bestuur van N-VA Evergem werd sterk uitgebreid en telt nu 25 leden. De bestuursleden kozen unaniem Rob Trenson als nieuwe voorzitter.

 

Aftredend voorzitter Matthias D’Hooghe stelde zich geen kandidaat meer als voorzitter wegens te drukke beroepsbezigheden. Hij blijft echter zetelen als bestuurslid.

 

Rob Trenson is oud coördinerend directeur van de gemeentescholen van Evergem en oud-directeur van de gemeenteschool van Sleidinge.

"Op 1 juli ging ik met pensioen als coördinerend directeur van de gemeentelijke basisscholen van Evergem.

 

Nu komt er heel wat tijd vrij  om mij te engageren voor andere zaken. Mijn keuze voor N-VA is logisch omdat mijn gedachtegoed volledig  aansluit bij de punten waar de partij voor staat.", stelt Trenson. "Ik werd trouwens reeds lid van de NVA in 2007, toen we nog een kleine partij waren."

 

"Tot het einde van deze legislatuur zullen wij loyaal met onze kartelpartner CD&V blijven samenwerken."

 

Gemeenteraadsverkiezingen

"Bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen zullen wij er staan als zelfstandige partij. Joeri De Maertelaere, huidig schepen, zal onze lijsttrekker zijn, ikzelf zal mij ook op de lijst kandidaat stellen.

Met de uitslag van de laatste federale verkiezingen in gedachten- waarbij N-VA in Evergem 32% van de stemmen haalde en daarmee veruit de grootste partij van de gemeente werd, mikken we uiteraard op een sterk resultaat bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2012.

 

Het is onze bedoeling de N-VA in Evergem te verankeren en te verstevigen" vervolgt Trenson.

"We kennen een continue stijging van het aantal leden en zijn bezig met een sterke lijst samen te stellen… een gezonde mix van personen met politieke ervaring en nieuwe, competente en gedreven mensen".

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is